Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Képzeletbeli állatvilág építőjáték - Sivatag
19.190 Ft
13.900 Ft
28%
Menny.:db

Youtube videók

Képzeletbeli állatvilág építőjáték - Sivatag

19.190 Ft
13.900 Ft
28%
Menny.:db

A Képzeletbeli állatvilág építőjáték több, mint egy átlagos építőjáték: ez egy innovatív, kreatív és nyitott lehetőségek világa gyermeked számára!

Gyártó:
Cikkszám: LEKKID02
Várható szállítás: 2024. május 29.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Képzeletbeli állatvilág építőjáték több, mint egy átlagos építőjáték: ez egy innovatív, kreatív és nyitott lehetőségek világa gyermeked számára!

A kiváló minőségű bükkfából és metakrilátból készült 22 alapdarabból álló építőjáték élvezetes barkácsolási élményt nyújt, ahogy gyermeke összekapcsolja ezeket a darabokat, hogy figurákat és alakzatokat formáljon.

Nem csak ez, hanem a kognitív rugalmasságot is ösztönzi, ahogy gyermeke különböző kombinációkkal kísérletezik, és egyedi módon alakítja át a darabokat. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy kisgyermeke kreatív legyen, fejlessze motoros készségeit és elképzelje saját varázslatos világát!

Az anyukák imádják, ahogy szórakoztató és tanulságos módon stimulálja a gyermekeket - válassza most ezt a különleges ajándékot, és adja meg nekik a lehetőséget, hogy teljes mértékben felfedezzék a bennük rejlő lehetőségeket.

Ajánlott életkor 3+
A doboz 22 db elemet tartalmaz.
Anyagok, bükkfa, biztonságos metakrilát anyag, mágnesek
Megfelel az ASTM, F963 és PL71 szabványoknak

Lekkid

A Lekkid egy Barcelonában született projekt, amelynek célja innovatív termékek létrehozása, amelyek fejlesztik a gyermekek kreativitását.

Hisszik, hogy a játék elengedhetetlen a gyermekek fejlődéséhez és neveléséhez. A játék elősegíti a kreativitást, segít megérteni a körülöttük lévő világot, és hasznos készségeket ad az élet kihívásaival való szembenézéshez. A Lekkid játékokat úgy tervezik, hogy serkentsék a gyermekek kíváncsiságát, és új lehetőségek felfedezésére ösztönözzék őket. 

Innovatív dizájnnal és gyönyörű formákkal igyekszik fejleszteni a gyermekek érzékenységét, mint az új alternatívák iránti inspiráció elemét, serkentve érzékszerveiket és képzelőerejüket. A játékot tanulási eszközként értik.

Gondosan lerajzolják a teljes folyamatot a játék koncepciójától és a tervezéstől a gyártásig, mindig oktatók és tervezők segítenek abban, hogy tartós és minőségi termékeket kínáljunk.

A Lekkiddel nem csak játszunk, hanem azt is megtanuljuk, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak… Élvezze a játékot!