Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Lekkid - Varázslatos fények
16.590 Ft
12.900 Ft
22%
Menny.:db

Youtube videók

Lekkid - Varázslatos fények

16.590 Ft
12.900 Ft
22%
Menny.:db

Szórakoztató és kreatív játékot keresel, amely segíti gyermekeidnek szabadjára engedni a képzeletüket? A Magical Lights a tökéletes választás! 

Gyártó:
Cikkszám: LEKKID03
Várható szállítás: 2024. május 31.
Szállítási díj: 990 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez egy nyitott végű játék, amelyben a gyerekeket arra ösztönzik, hogy saját formákat és figurákat alkossanak és tervezzenek, azzal a céllal, hogy megépítsék saját fényeiket. Ez nem csak a gyermeke kreativitását fejleszti, hanem szórakoztató és ösztönző tevékenységet is biztosít számára. 


A Magical Lights játékkal a gyerekek végtelen lehetőségeket fedezhetnek fel az átalakítás és az akadályok megoldása révén, amíg el nem érik a céljukat: saját világító lámpát terveznek! Hogy a dolgok egy újabb szintre emelkedjenek, a darabok speciális lumineszcens pigmentekkel rendelkeznek, amelyek a napfénynek 1-3 percig kitéve felhalmozzák a fényt, majd lassan kibocsátják azt. 


Ez biztosan megragadja majd gyermeke figyelmét, amikor meglátja, hogy alkotásaik életre kelnek! Ráadásul biztos lehetsz benne, hogy ezek a pigmentek teljesen ártalmatlanok - ennél jobbat nem is lehet találni!

Ne habozzon tehát tovább - tegye a Magical Lights-ot még ma otthona részévé!

Hossza 35 cm
Szélesség 27 cm
Magasság 19 cm

Lekkid

A Lekkid egy Barcelonában született projekt, amelynek célja innovatív termékek létrehozása, amelyek fejlesztik a gyermekek kreativitását.

Hisszik, hogy a játék elengedhetetlen a gyermekek fejlődéséhez és neveléséhez. A játék elősegíti a kreativitást, segít megérteni a körülöttük lévő világot, és hasznos készségeket ad az élet kihívásaival való szembenézéshez. A Lekkid játékokat úgy tervezik, hogy serkentsék a gyermekek kíváncsiságát, és új lehetőségek felfedezésére ösztönözzék őket. 

Innovatív dizájnnal és gyönyörű formákkal igyekszik fejleszteni a gyermekek érzékenységét, mint az új alternatívák iránti inspiráció elemét, serkentve érzékszerveiket és képzelőerejüket. A játékot tanulási eszközként értik.

Gondosan lerajzolják a teljes folyamatot a játék koncepciójától és a tervezéstől a gyártásig, mindig oktatók és tervezők segítenek abban, hogy tartós és minőségi termékeket kínáljunk.

A Lekkiddel nem csak játszunk, hanem azt is megtanuljuk, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak… Élvezze a játékot!